....

Du vågar inte klicka här! Hahahahahah!

4 dagar kvar!

Fyra dagar kvar till julafton och känner ingen julkänsla alls... Det är ju inte bra alltså. Min önskelista är lite kortare nu. Högts upp så är ju självklart ett objektiv och efter det en Onepiece. Sen vet jag inte om jag vill ha så mycket mer.
Imorgon ska hela åttan spela innebandy, sen efter det tror jag det skulle bli hockeymatch mot gymnasiet. Men någon sa att det inte skulle bli det på grund av något som hänt igår, men ser ju imorgon. Har ju grejerna på isladan så måste ju inte precis gå och hämta den hemifrån.
Har lite panik nu, lappen som man ska skicka in om Normalinglägret i januari ska vara inskickad idag och jag hittar inte lappen någonstans! Jag har inte ens fyllt i den ännu... Nu ångrar jag ju att jag sov hela eftermiddagen. Så innan jag går och lägger mig måste jag hitta lappen, fylla i den, duscha, hitta en innebandyklubba och säkert massa mer. Känner mig lite stressad nu, men orkar inte börja göra något av det förrän mamma eller pappa kommer hem och hjälper till att hitta den där jävla lappen. Om inte så åker jag inte dit alls. Punkt slut.
Snart slår jag ihjäl datorn, jag lovar. Den är så seg!
Jaja, nu ska jag sluta klaga och lyssna på Justin Bieber, blir alltid så glad när jag hör honom, höhö.


Jesse McCartney - How Do You Sleep

Tjenare på er!
Lyssnar på Mistletoe med Justin Bieber och kollar tv. Lite mys det är. Det börjar verkligen kännas som jul nu när man varit och tittat på skolans luciatåg och haft julbord i skolan. Snart är det ju julafton och allt. Hoj vad tiden går fort! Igår var jag hemma från skolan eftersom jag var så trött, tänkte gå på Breaking Dawn men gick på träning istället så idag blir det att kolla den.
I lördags for jag till Skellefteå och på söndag for jag till Luleå på morgonen för att spela match med Luleå igen. Vi var rätt mycket folk, men fick spela ändå fast jag kan ju inte säga att jag gjorde vidare bra ifrån mig, men vi förlorade i alla fall mot Sundsvall med 7-0. Sist så hade de förlorat med 12-0 eller något sånt så det var ju ett framsteg i alla fall. Kollade sedan killarnas match och de förorade med 8-3. Sen åkte jag hem med bussen.
Har fått veta mina betyg idag och är faktiskt väldigt nöjd med dom. Inget under B än så länge. Kemi: A Fysik: B Biologi: B Teknik: B Svenska: A Engelska: A Samhällskunskap: B. Tror det var dom jag fått veta. Nu återstår matte, slöjd, musik och hk tror jag. Slöjd och musik känns rätt risigt men klarar nog godkänt i alla fall och det är ju bra med tanke på att jag avskyr de ämnena.


En av alla bilder som ska framkallas.


Gina Tricot

Mina kläder från Gina kom idag, lite glad man är!

Jesse McCartney

Akon, 2006: I WANNA FUCK U
Akon, 2010: I JUST HAD SEX
Akon, 2014: NOW I GOT AIDS
Hahah!

Sitter och lyssnar på musik här hemma. På ett par timmar far man till isladan för Erika Holst ska komma och ha träning med oss. Skoj. Igår var jag med Lillan. Hon stannade här över natten och åkte hem med bussen sju, vilket betydde att jag ockå var tvungen att vakna tidigt... Men det var kul att hon kom förbi.

- Har ni mycket snö där i Skåne?
- Nej, vad då?
- Du verkar ganska insnöad.

Hahaha, så jävla bra alltså!


Kolla det här!

Känslan man får när man inte känner sina ben

Voi voi, är helt slut i hela kroppen och förstår inte hur jag fortfarande orkar gå! Så sjukt tungt det var att spela idag, vi var bara tio utespelare och det var 3x20 + fem minuter förlängning. Gick väl rätt bra, ska mest troligt spela med dem nästa vecka också. Reslutatet blev 1-1. Väldigt kul att spela faktiskt, tyckte det var ganska stor nivåskillnad mellan att spela med dem och U14.
Har träningsvärk som tusan i vaderna, ska träna bort värken imorgon. Ska nog på gymmet innan träningen också.


Fy fan alltså...

Sitter hemma och pressar chips och dip. Imorgon så blir det nog att kolla hockeymatch med Sara. Hade tänkt fara på gymmet och försökt springa upp kondisen inför läns, men då hade Luleås div 1 damlag för lite folk så då åker jag och spelar med dom i Skelleftå på söndag. Kan inte träna för hårt kvällen innan matchen (mammas åsikt, inte min). Men det är nog kanske bäst.


P.S Våga bara skratta när jag kommer hem på söndag och gjort bort mig totalt...

Fuel - Shimmer

Sitter hemma denna lediga fredag och chillar. Ska nog fara och åka skridskor innan träningen ikväll. Är vidare till nästa länsläger som är i Kalix. Nu får man hoppas att man prestrerar bättre än sist, även fast jag bara tränat två gånger sedan september med boll.


RSS 2.0