Butch Walker - Mixtape

Tjenare!
Nu känner jag mig riktigt duktig! Har för första gången i år orkat ta mig ut och träna med teknik-kula. Guldstjärna till mig. Jaja. Det är ju höstlov nu och det känns väldigt skönt att slippa gå till skolan imorgon. Tror nog att jag far och friåker innan träningen också. Det låter väl rätt bra? Ja, det tycker jag. Och bara för att jag har tråkigt så får ni se vad jag gjort hela dagen.

Katy Perry - E.T (Orkade inte lära mig hela låten, den vart så tråkig)


-Emmy

Fefe Dobson - Stuttering

Hejhej!
Sitter och lipar till One Tree Hill säsong två (Har kollat det typ hela dagen). Det är nog den säsong som är näst sämst, efter femman.
1.a Säsong 3
2.a Säsong 4
3.a Säsong 6
4.a Säsong 1
5.a Säsong 7
6.a Säsong 2
7.a Säsong 5
Har inte sett hela säsong åtta ännu, så den är inte rankad. Det var bara ifall ni ville veta. Tycker det är rätt kul att skriva såhär smått oviktiga saker här på bloggen.
Idag har jag varit och kollat på hockeymatch med Sara och Ebba. Pajala VS Piteå och Pajala vann ju såklart, med 6-5. Tyckte lagen var rätt jämna, Pajala kanske var snäppet bättre. Men iallafall. Igår har jag varit på träning och då var min efterlängtade Linnea där. Kul att se den där tjejen igen! That's all I had to say now.

-EmmyJustin Bieber - Common Denominator

Ja, usch!
Missar hockeyträningen imorgon för att jag ska på konfaläger till Aapua... Huja, det är inte kul. Gillar inte att missa träningar (även fast jag brukar gå till isladan med grejerna för att sedan inse att jag inte orkar träna, men det är en helt annan sak, jaja) speciellt inte för att man ska på konfa. Voi voi.
Idag så har vi haft engelskaprov. Det var inte särskilt svårt. Nu kan jag i alla fall sova för att allt som ska vara klart är klart och då stressar jag inte upp mig. Blir alltid jätte stressad om jag måste göra något och då kan jag inte somna på kvällarna för att jag funderar på hur jag ska hinna (jag vet, det är lite konstigt). Så nu är praoen ordnad, so inlämnad (hoppas på att få ett B på redovisningen nu när jag kompleterar), no är klart, engelskaprovet avklarat. Nu kan man ta höstlov, efter imorgon då.
Nu ska jag fråga min lillebror om han vill kolla One Tree Hill med mig (Ja, han gillar OTH. Ja, han kommer säga nej när jag frågar. Haha!).


Gammal bild från i somras.

-Emmy

Rihanna - We Found Love

Har precis vaknat efter att ha sovit elva timmar i natt. Det var ju som väldigt skönt kan jag ju säga. Igår var jag ju till Piteå och det var tre ispass vi hade då. Det gick väldigt bra för att bara ha fått fyra timmars sömn. Det var kul också.
Idag kanske jag far och friåker om jag orkar. Annars så ska jag plugga till provet som kommer i veckan. Nu ska jag kolla klart Emil i Lönneberga och sedan ska jag käka något till lunch. Hejdå.-Emmy

Gym Class Heroes - Stereo Hearts

Guess what?! I'm not a robot.
Jag googlade på "guess" (för att vara säker på stavningen, haha) och då kom det bara upp I'm not a robot. (Bara för er som ville veta, så att ni inte sitter och tänker, 'OMG! Vad är det där för tönt, hon är ju helt wierd')
I tisdags var det so prov och det gick rätt bra, för gissa vad? Idag fick vi veta betygen och jag fick ett B! (B är ganska nära A). Alltså, blev ju som lite glad då. På no arbetet så fick jag också B. Det går ju som bra det här, ska väl bara höja mig ett snäpp till då. Vill ju ha bra betyg. Justja och på so redovisningen så fick jag C. Väldigt chockad blev man ju då eftersom jag tyckte allt där gick dåligt. Hoff, hoff. Jäkla vilket långt skolinlägg och på en fredag och allt. Men, men.
På ett par timmar så blir det hockeyträning och idag måste jag tvätta utrustningen för imorgon (05.00) åker jag till Piteå och tränar hockey. Voi, voi. Funderar ju på att inte fara när man måste åka så jäklans tidigt.-Emmy

One Tree Hill säsong 7

Hallå!
Har fått hem den här überhäftiga filmen i fredags, såg klart den i helgen och jäkla den var bra! Har ju redan sett de flesta avsnitt, men det var på datorn och det är så dålig kvalit'e (haha). Så nu har man säsong 1-7 av denna serie. Bara att vänta på åttan nu då.
Just nu så sitter jag och lyssnar på Greyson Chance och Wakey! Wakey! Det är två riktigt bra artister det. Sitter samtidigt och redigerar en massa bilder som kanske kommer upp på bloggen, har hållt på med bilderna i tre dagar redan. Hoff! Det är tungt det.
Har haft so prov idag och jag tror då jag får godkänt i alla fall och det är ju lite great. Eller hur? Så nu är det bara att börja plugga till engelska provet nästa vecka då.
Snacka om att det var jobbigt idag, jag gick hem efter skolan och började fixa mat och så och sen har man glömt mobilen i skolan, ja då var det ju bara att gå tillbaka och hämta den och det var ju inte så trevligt. Men det blir ju lite motion eftersom jag sprang dit. Den låg ju i klassrummet så jag ville ju liksom inte att det skulle vara låst. Men jag fick min mobil (happyface).


-Emmy

Wakey!Wakey! - Light Outside
-Emmy

One Tree Hill: Säsong 3

Brooke: Now I know how this dress looks on a witch.
Peyton: Go brooke yourself.

Det är så sjukt kul om man sett avsnittet, då vet man

Grotesco - Bögarnas Fel

Heej!
Har just kommit hem från hockeyträningen. Blev väldigt beviken eftersom det var jäkligt dåligt tempo... Men alla är väl lite ovana nu i början. Men det var ändå kul att åka såklart. Resten av kvällen så blir det att kolla på One Tree Hill och plugga till engelska- och svenskaprovet. Sitter och asgarvar åt jätte roliga sidor på facebook:

- En coca cola tack!
- Går det bra med light?
- Går det bra med monopolpengar?


Jag sa aldrig att jag hade bra humor.-Emmy

Edwin McCain - I'll be

Hej där.
Idag har det varit "hockeynsdag" så det har blivit en del hockey idag. Vilket är riktigt kul! Vi spelade en tränings match, det gick väl rätt bra. Men det kändes som om jag åkte runt och försötrde ibland eftersom jag nästan aldrig var vars jag skulle vara. Men det är ju ändå bara träning så who cares? Lillemor har sovit här hela helgen och vi har kollat One Tree Hill och käkat chips och druckit lite glascola. Nu ska jag chilla resten av dagen och kanske läser lite till engelska provet i veckan. Ha det bra!-Emmy

RSS 2.0