One Tree Hill säsong 7

Hallå!
Har fått hem den här überhäftiga filmen i fredags, såg klart den i helgen och jäkla den var bra! Har ju redan sett de flesta avsnitt, men det var på datorn och det är så dålig kvalit'e (haha). Så nu har man säsong 1-7 av denna serie. Bara att vänta på åttan nu då.
Just nu så sitter jag och lyssnar på Greyson Chance och Wakey! Wakey! Det är två riktigt bra artister det. Sitter samtidigt och redigerar en massa bilder som kanske kommer upp på bloggen, har hållt på med bilderna i tre dagar redan. Hoff! Det är tungt det.
Har haft so prov idag och jag tror då jag får godkänt i alla fall och det är ju lite great. Eller hur? Så nu är det bara att börja plugga till engelska provet nästa vecka då.
Snacka om att det var jobbigt idag, jag gick hem efter skolan och började fixa mat och så och sen har man glömt mobilen i skolan, ja då var det ju bara att gå tillbaka och hämta den och det var ju inte så trevligt. Men det blir ju lite motion eftersom jag sprang dit. Den låg ju i klassrummet så jag ville ju liksom inte att det skulle vara låst. Men jag fick min mobil (happyface).


-Emmy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0