Sweet!

Ringde min Lillemor för en stund sen och frågade om hon ska stanna helgen hos mig och det ska hon. Hon hade precis tänkt ringa och kolla samma sak ändå. Idag blir det första ispasset här i Pajala och imorgon så ska jag och Lillan friåka hela dagen. Det är vad jag kallar kul! I skolan så pratade vi om fylleceller (tror det hette så). Haha, så jävla bra, Anki/Julia: Jag skulle ta med mig en lite såg. Haha. Minns inte om det var Anki eller Julia som sa det. Sen rasade bänken ihop också... Voi voi. Nu ska jag sätta mig och längta till träningen och bädda sängen så Lillan slipper hjälpa mig med det.



-Emmy

Happyface

Heejsan!
Gissa vem som är värsta glad här? Jo fifan, det är jag! Mamma sa att hon inte tänker tvinga mig att ha på glasögon i skolan och då får jag fortsätta ha linser i skolan bara jag tar av dom när jag kommer hem. Vilket betyder att jag måste ha glasögon hemma... Men det får jag ta. Sen måste jag också kanske betala lite av linserna själv eftersom det är lite dyrt. Men det är ju chill. Så jag ska absolut inte bli sjuk för då ska man inte ha linser. Så fan ta den som gör mig sjuk. Jag skulle gärna visa glasögonen, men... Haha, vad säger jag. Klart jag inte vill visa dom! Det är så jävla fult. Dom är mindre än dom var när jag testade dom i Luleå och jag ser ut som en mupp i glasögonen. Men det är ju bra att dom är fula, då förväntar väl ingen sig att man försöker se bra ut i dom.

Gick inte å ladda upp nå bilder...

-Emmy

Maddi Jane - Impossible



-Emmy

Ron Pope - A Drop In The Ocean



-Emmy

...

-Sometimes, a person can get so caught up in the details that they miss the whole.







-Emmy

Ulrik Munther - Moments Ago



-Emmy

When nothing goes right, go left

Heej!
Bild 1: Tänkte jag redigera seriöst, men... Ja, ni ser ju hur det blev.
Bild 2: Bara någon bild.
Bild 3: Testade mitt stjärnfilter för första gången, kom dock inte på något roligare att fota än gatulampor.
Bild 4: När jag var ute fick jag tråkigt och började vifta med mobillampan och voila! Det blev sådär. Lade dessutom inte ner någon energi på att fixa kontrasterna eller ljuset heller.
Väldigt många seriösa bilder, bra bra.


-Emmy

Something from H&M

Gick till ICA idag i kylan och hämtade den här som kommit från H&M. Den var på rea i alla fall och kostade bara 25 :- Det kändes som ett bra köp med tanke på hur fattig jag är nu.



-Emmy

This. Is. Good.



-Emmy

Goo Goo Dolls - Iris




-Emmy

Justin Bieber - One Time (My Heart Edition)

God morgon!
Har vaknat för en kvart sen och ska snart i duschen. Ska på något möte om hur vi ska göra med hockeyn i år för oss tjejer. Men det är först vid två. Har precis laddat ner Wordfeud till mobilen så ska börja spela det nu. Hejdå.


Close-up filter.

-Emmy

Justin Bieber - Favorite Girl

I brist på annat...
Så kommer ett till inlägg men nu om dagen idag. Idag har jag vart i skolan, orientering i regnet är inte särskilt kul om du frågar mig. Sen har jag börjar kolla åttonde säsongen av One Tree Hill på datorn. Har kollat typ fem avsnitt idag och jag tycker ju Jackson Brundage (Jamie) är så sjuk söt. Nu funderar jag på att kolla ett till avsnitt eller någon film, kanske The Notebook eller Never Say Never (igen). Vi ser ju.



Väldigt intressanta bilder, jag vet.

-Emmy

En ny blogg!

Hejsan!
Då har man lämnat sega Devote och bytt tillbaka till blogg.se. Det kommer nog att bli rätt bra bortsett från bloggnamnet... Jag testade flera hundra innan jag gav upp och hamnade på "gulprick". Inte ett särskilt kul namn, men det får duga tills (om) jag kommer på något bättre. Ska försöka vara lite mer aktiv än jag varit på förra bloggen senast tiden. Jaja, see ya!



-Emmy

RSS 2.0